Enfilalls Educatius és un recull d’articles molt interessants relacionats amb el món educatiu. sempre des de diferents enfocs: l’emocional, el tecnològic, l’artístic, cognitiu, familiar, etc.

Publiquem un article cada dos mesos, i també podeu consultar els números anteriors. Us convidem a llegir-los, per tal de conèixer una mica més aquest meravellós món de l’educació.

GENER 2023

VIURE EN DIGITAL

L’autor d’aquest llibre (molt i molt recomanable per a pares i mestres) ens ofereix una visió positiva del món digital que ens ha envaït per totes bandes. I, com a bon educador, planteja la manera més apropiada per afrontar el repte i adaptar l’educació dels nens i nenes a les noves coordenades del nostre temps. Proposar donar llum i oferir ajut a pares i mestres. Desenvolupa el llibre en diferents apartats: comprendre el moment i el context sociodigital, la competència i l’autonomia en el món digital, i el benestar i seguretat digital. Ofereix unes reflexions molt clares, molt actuals, molt positives, molt didàctiques, i no defuig en absolut, dels aspectes més conflictius o nocius del món digital. També ens posa a l’abast molta informació que ens pugi ajudar en el dia a dia, a portar a terme una educació eficaç, crítica, i sana. I finalment ens aporta una sèrie de consells, d’observacions, de pautes. Obre un camí, que tots podem anar seguint i completant (+)