Robòtica

LEGO Education ROBOTIX

Des de LEGO® Education ROBOTIX® volem despertar l'interès per la ciència i la tecnologia en els joves i sobretot contribuir al desenvolupament de les habilitats i competències del segle XXI. Més concretament, que siguin capaços d’exercitar la resolució de problemes de manera creativa, així com les habilitats de treball en equip i la comunicació. En definitiva, es tracta d'ajudar l'alumnat a donar sentit al món real, proporcionant les habilitats i competències que necessiten per tenir èxit en el futur. 

Per assolir aquest objectiu utilitzem les eines i metodologies de LEGO® Education, com és el robot MINDSTORMS, que permet un ràpid aprenentatge constructiu i una programació intuïtiva que posa el focus en l'aprenentatge de l'alumnat, tot fomentant l’interès en la tecnologia com un atractiu per millorar tant l’atenció com els resultats durant les hores de classe. I com ho fem aixó?

La proposta de LEGO® Education ROBOTIX® passa per centrar la dinàmica de l'aula en l’alumnat, que sigui ell qui desenvolupi el seu aprenentatge prenent-ne consciència i adquirint els coneixements en un entorn motivador. Creiem que aquesta metodologia permet a l'alumnat millorar les perspectives sobre un mateix, i que l'apropa a la resolució de reptes més propers a la realitat. A més, s’hi afegeix el valor que els participants assumeix com a propi el coneixement que adquireix, la consciència d’aprendre. 

Amb més de 10 anys d'experiència, LEGO® Education ROBOTIX® ofereix els millors recursos educatius per crear experiències d'aprenentatge úniques amb les quals els joves desenvoluparan les habilitats i competències del segle XXI. Habilitats i competències com la innovació, la creativitat, el treball en equip, la comunicació, el lideratge o la resolució de problemes. Aquestes són, a la vegada, les principals eines que els serviran per un futur laboral cada cop més proper i diferent al paradigma actual.