Sense títol

Teatre de final de curs

17 de jul. 2018, 3:31 publicada per adminxavi

https://photos.app.goo.gl/Yc3M5fhGVg7B3Xma8

GIMCANA AL MOLÍ NOU I BICICLETADA

29 de juny 2018, 7:05 publicada per adminxavi

https://photos.app.goo.gl/xnRkFkLPhJGzjyBo6
Així de divertits hem acabat el curs! Podeu veure les FOTOS!

Colònies a Can Miqueló (Picarols i Serpentines)

19 de juny 2018, 5:35 publicada per adminxavi

https://photos.app.goo.gl/s2jhqqqtFeaBmWnj6
Els dies 12 i 13 de juny els Picarols i les Serpentines vam anar de colònies a Can Miqueló. Vam endinsar-nos a un meravellós viatge a l'espai, vam fer d'astronautes i vam tenir l'oportunitat de conèixer en Grugru, un extraterrestre! De ben segur que seran una colònies per guardar a la motxilla dels records! Mireu les fotos!

Visita Escola Pau Casals

12 de juny 2018, 3:39 publicada per adminxavi   [ actualitzat el 12 de juny 2018, 3:41 ]

Ens ha visitat l'Escola Pau Casals. Hem passejat per Moià, i també hem visitat el museu i arxiu històric. Podeu veure algunes fotos!

Concert Bombo Jazz

12 de juny 2018, 3:31 publicada per adminxavi

https://photos.app.goo.gl/igewb9VAMBQk2UPt7
El dilluns 4 juny els alumnes de 4t van gaudir d'un concert de Jazz a càrrec dels Bombo Jazz. La Berta Vila i el Gerard Romeu en formen part, tocant el piano, la trompeta, el clarinet i la bateria. També els acompanya la Laia i el seu professor. Va ser una vetllada musical d'allò més interessant, i el Gerard i la Berta també van estar molt contents de poder interpretar jazz davant dels seus companys i companyes de classe. Podeu veure algunes fotos!

Cantània "Partícules"

28 de maig 2018, 4:39 publicada per adminxavi

https://photos.app.goo.gl/Rj6lFPv3ipFkyF3w1
El dijous 24 de maig els alumnes de 5è van cantar "Partícules" al Teatre Kursaal de Manresa. És una cantata del projecte Cantània, de l'Auditori de Barcelona, on hi participen escoles de tot Catalunya. Ho van fer tots molt bé! Felicitats! Podeu veure alguns vídeos que ens han enviat els pares i mares a l'àlbum de fotos. 

Jornada Esport i Convivència

22 de maig 2018, 5:35 publicada per adminxavi   [ actualitzat el 22 de maig 2018, 5:36 ]

https://photos.app.goo.gl/qI85a4xK5DXfoOr92
Un any més els alumnes de 5è i 6è de l’escola hem participat a les Jornades d’Esport i Convivència celebrades a les instal·lacions de la Mar Bella, que enguany celebraven els seu 30è aniversari. Va ser un dia molt intens, on vam poder gaudir d’un magnífic temps practicant un munt d’esports nous i fent noves amistats. FOTOS.

CERTAMEN LITERARI

22 de maig 2018, 5:13 publicada per adminxavi   [ actualitzat el 22 de maig 2018, 5:32 ]

El divendres11 de maig es va celebrar el Certamen Literari. Enguany vam gaudir de la companyia de l'Anna Clariana i la M. Àngels Bogunyà, que van fer gaudir d'allò més als alumnes amb els seus textos i dibuixos. A la tarda, es va celebrar la festa amb els textos que van escriure tots els nens i nenes, i també amb les cançons que van interpretar. Felicitats a tots per a participar-hi! Podeu veure les FOTOS. 

English Day

8 de maig 2018, 5:22 publicada per adminxavi

https://photos.app.goo.gl/9YRdjRPqbouYu64n9
Divendres 27 d'abril a l'escola vam celebrar el nostre 1r English Day amb la companyia d'en Gru i els Minions. Hi va participar tothom fent diferents activitats: contes, pizza, rodeo, màscares, cheerleaders...Va ser tot un èxit. 
Des d'aquí volem agrair tot l'equip de LEVEL així com tot el personal de l'escola i els pares voluntaris per ajudar-nos a dur a terme aquesta gran  experiència. L'any vinent, més!
On Friday the 27th of  April, we held our first English Day with the assistance of Gru and some Minions. Everyone participated in it through different workshops: stories, making pizza and  masks, rodeo,  cheerleading...It was a success! We'd like to thank all the LEVEL team as well as all the staff at school and all the parents who volunteered for this great experience. We're looking forward to the next English day!

SANT JORDI

24 d’abr. 2018, 5:24 publicada per adminxavi

https://photos.app.goo.gl/JwDVu9BjvZznSRdg2
Aquest any hem tornat a celebrar el Sant Jordi llegint i escoltant poesia pels carrers de Moià. Cada curs hi ha participat llegint diferents poemes, i també escoltant altres grups de l'escola Josep Orriols i l'IES Moianès. Els temps ens ha acompanyat d'allò més, i hem gaudit aquest dia tan important pel nostre país.  Mireu algunes fotos!

1-10 of 68