Jornada d'Esport i Convivència (CS)

https://photos.app.goo.gl/qI85a4xK5DXfoOr92
Un any més els alumnes de 5è i 6è de l’escola hem participat a les Jornades d’Esport i Convivència celebrades a les instal·lacions de la Mar Bella, que enguany celebraven els seu 30è aniversari. Va ser un dia molt intens, on vam poder gaudir d’un magnífic temps practicant un munt d’esports nous i fent noves amistats. Podeu veure les fotos.

Jornada Esport i Convivència

22 de maig 2018, 5:35 publicada per adminxavi   [ actualitzat el 22 de maig 2018, 5:36 ]

https://photos.app.goo.gl/qI85a4xK5DXfoOr92
Un any més els alumnes de 5è i 6è de l’escola hem participat a les Jornades d’Esport i Convivència celebrades a les instal·lacions de la Mar Bella, que enguany celebraven els seu 30è aniversari. Va ser un dia molt intens, on vam poder gaudir d’un magnífic temps practicant un munt d’esports nous i fent noves amistats. FOTOS.

CERTAMEN LITERARI

22 de maig 2018, 5:13 publicada per adminxavi   [ actualitzat el 22 de maig 2018, 5:32 ]

El divendres11 de maig es va celebrar el Certamen Literari. Enguany vam gaudir de la companyia de l'Anna Clariana i la M. Àngels Bogunyà, que van fer gaudir d'allò més als alumnes amb els seus textos i dibuixos. A la tarda, es va celebrar la festa amb els textos que van escriure tots els nens i nenes, i també amb les cançons que van interpretar. Felicitats a tots per a participar-hi! Podeu veure les FOTOS. 

English Day

8 de maig 2018, 5:22 publicada per adminxavi

https://photos.app.goo.gl/9YRdjRPqbouYu64n9
Divendres 27 d'abril a l'escola vam celebrar el nostre 1r English Day amb la companyia d'en Gru i els Minions. Hi va participar tothom fent diferents activitats: contes, pizza, rodeo, màscares, cheerleaders...Va ser tot un èxit. 
Des d'aquí volem agrair tot l'equip de LEVEL així com tot el personal de l'escola i els pares voluntaris per ajudar-nos a dur a terme aquesta gran  experiència. L'any vinent, més!
On Friday the 27th of  April, we held our first English Day with the assistance of Gru and some Minions. Everyone participated in it through different workshops: stories, making pizza and  masks, rodeo,  cheerleading...It was a success! We'd like to thank all the LEVEL team as well as all the staff at school and all the parents who volunteered for this great experience. We're looking forward to the next English day!

SANT JORDI

24 d’abr. 2018, 5:24 publicada per adminxavi

https://photos.app.goo.gl/JwDVu9BjvZznSRdg2
Aquest any hem tornat a celebrar el Sant Jordi llegint i escoltant poesia pels carrers de Moià. Cada curs hi ha participat llegint diferents poemes, i també escoltant altres grups de l'escola Josep Orriols i l'IES Moianès. Els temps ens ha acompanyat d'allò més, i hem gaudit aquest dia tan important pel nostre país.  Mireu algunes fotos!

Colònies a Can Bajona (Estels, Cicle Inicial i Cicle Mitjà)

23 d’abr. 2018, 7:33 publicada per adminxavi

https://photos.app.goo.gl/P8VfLxjN4HwHKe232La setmana passada els Estels i els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t van gaudir d'allò més compartint tres dies a Can Bajona, una casa de colònies del Solsonès, fent moltes activitats d'allò més interessants. Aquest any si que ha fet bon temps! Podeu veure les fotos a l'àlbum !

SETMANA DE LA CIÈNCIA A LA LLAR D'INFANTS!

20 d’abr. 2018, 12:53 publicada per adminxavi

https://drive.google.com/file/d/14ldoZC_hhd_Y0pf_lNfpKbHmpBTX4v9z/view?usp=sharing
Us convidem a participar i sobretot, experimentar amb la ciència i els nens i nenes de 0 a 3 anys a la nostra Llar d'Infants! Seran tres dies de d'activitats d'allò més especials a través de la ciència. Hi sou tots convidats a partir de 2/4 de 6 de la tarda! Cliqueu la graella d'activitats!

VISITA A LES COVES DEL TOLL

11 d’abr. 2018, 1:09 publicada per adminxavi

https://photos.app.goo.gl/koSRIqLhgMTjQ01A2
Com cada any, els alumnes de cinquè i sisè van fer l'excursió des de l'escola fins a les Coves del Toll per a fer diferents tallers i activitats. S'ho va passar d'allò més bé! Podeu veure les fotos a l'àlbum!

LES CARAMELLES

3 d’abr. 2018, 7:51 publicada per adminxavi   [ actualitzat el 3 d’abr. 2018, 7:52 ]

https://photos.app.goo.gl/Gqw0tQYHJzXvwrfh1
Com cada any, el dia de Pasqua es van cantar les tradicionals caramelles de l'Escola Pia pels carrers de Moià. Els nens i nenes de cinquè i sisè van oferir un repertori original (cançons inventades per ells) i també van ballar el tradicional ball de bastons "Esclat de vida". Tots ells acompanyats pel grup de "guitarreros" de l'escola, que amb els seus acords companyaven versions "caramellaires" d'AC/DC i els Hombres G, per exemple. També es van visitar les tres residències del poble, animant els avis i àvies. Com sempre, un gran èxit! Mireu les FOTOS!

P3, P4 I P5 VAN AL COSMOCAIXA

22 de març 2018, 8:41 publicada per adminxavi

https://photos.app.goo.gl/P4ODxBxWgazEGreq2
Avui els Picarols, les Serpentines i els Estels hem anat d'excursió al CosmoCaixa. Hem visitat el museu i hem fet els tallers del Clic i el Toca-Toca. Ha estat un dia ben especial i ens ho hem passat genial! Mireu les FOTOS A L'ÀLBUM!

DIA DE LA DONA

8 de març 2018, 5:38 publicada per adminxavi   [ actualitzat el 8 de març 2018, 5:41 ]

https://photos.app.goo.gl/aQiapta1OZs12Cls1
Avui 8 de març hem celebrat el Dia Internacional de la Dona. Hem fet actes a la nostra escola, i els de 5è i 6è han participat als actes a nivell de poble, davant del CAP de Moià. Demanem: que el Dia de la dona sigui un dia de reflexió i tot l'any sigui d'acció per a que homes i dones puguem conviure en harmonia en societats justes.
Hem cantat aquesta fantàstica cançó: https://www.youtube.com/watch?v=gQ01wgIw0KY
També us deixem a l'àlbum de fotos algunes imatges. 

1-10 of 62